banner
Siyaset

Ertürk; ‘Satıcı da alıcı da dertli’

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk beraberindeki partililerle Eskil ilçesindeki semt pazarı esnafını ziyaret etti. Ertürk; tezgahın arka tarafındaki satıcıların maliyetleri karşılamakta zorlandığını tezgahın önündeki vatandaşların ise..

Ertürk; ‘Satıcı da  alıcı da dertli’
banner

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk beraberindeki partililerle Eskil ilçesindeki semt pazarı esnafını ziyaret etti. Ertürk; tezgahın arka tarafındaki satıcıların maliyetleri karşılamakta zorlandığını tezgahın önündeki vatandaşların ise almakta zorlandığını söyledi.

Zamların herkesi olumsuz etkilediğini ifade eden Ertürk; “Esnaf maliyetlerden çok dertli. Bu meyve sebzelerin bir kısmını Akdeniz’den getiriyorlar nakliye ve mazotun fiyatları çok şişirdiği, bir kilo poşetin 50 lira olduğu bir pahalılık dönemi yaşıyoruz. Vatandaşın ve esnafın ortak şikayeti pahalılıktan yana” dedi.

Üreticinin maliyetlerinin düşürülmesinin ve pahalılığın önüne geçilmesinin tek görevlisinin devlet olduğunu belirten Ertürk; “Pazarda gördüğümüz tablo bu. Daha iyi şeyler daha pembe tablo çizmek isterdik. Geldiğimiz noktada hayat, pahalılık, vatandaşlarımızı teslim almış durumda. Vatandaşlarımız evinden çıkmaya korkar durumda. Bu tablo sürdürebilir bir tablo değil” diye konuştu. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası