banner
Gündem

‘Eski borular tarih oluyor’

türkiye”nin en az yağış alan illeri arasında yer alan aksaray”da yeni altyapı çalışması ile büyük ölçüde su tasarrufu sağlandı. aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer”in göreve gelmesiyle başlatılan altyapı çalışmaların..

‘Eski borular tarih oluyor’
banner

türkiye”nin en az yağış alan illeri arasında yer alan aksaray”da yeni altyapı çalışması ile büyük ölçüde su tasarrufu sağlandı.
aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer”in göreve gelmesiyle başlatılan altyapı çalışmaların da sona gelindi. dinçer, altyapı ve üstyapı çalışmalarının planlı bir şekilde yapıldığını, cadde ve sokakların yepyeni bir görünüme kavuşarak içme suyun da kalitesinin arttığını belirtti.
yeni yapılan altyapı çalışmaları ile günlük 3 bin ton su tasarrufu sağlandığını söyleyen dinçer, “Özellikle asbest borulardan sızan sular hem kayıp kaçak oranını artıyor hemde yumuşayan zemin nedeniyle yollarda çökmeler meydana getiriyordu. 2,5 yılda yapılan sıkı çalışmayla bu sayı 34 km kadar düşürüldü. Önümüzdeki yıl da yapılacak çalışmayla asbest borular aksaray”da tarih olmuş olacak” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası