banner
Esnaf

​Eski olarak gelen koltuklar geliyor yeni olarak gidiyor

aksaray”da 23 yıldır koltuk, kanepe imalat ve tasarım sektöründe faaliyet gösteren yağmur koltuk döşeme malzemeleri satış mağazası, ev tekstiline önem veren aksaraylı ev hanımlarının uğrak yerine haline geldi.  aksaray”da 23..

​Eski olarak gelen koltuklar geliyor yeni olarak gidiyor
banner

aksaray”da 23 yıldır koltuk, kanepe imalat ve tasarım sektöründe faaliyet gösteren yağmur koltuk döşeme malzemeleri satış mağazası, ev tekstiline önem veren aksaraylı ev hanımlarının uğrak yerine haline geldi.  aksaray”da 23 yıldır koltuk, kanepe imalat ve tasarım sektöründe faaliyet gösteren yağmur koltuk döşeme malzemeleri satış mağazası, ev tekstiline önem veren aksaraylı ev hanımlarının uğrak yerine haline geldi. son yıllarda eski mobilyalarını yenisiyle değiştirmek yerine koltuk kumaşını değiştirmenin, hem aile ekonomisi hem de sağlamlık açısından daha avantajlı olduğunu keşfeden  aksaraylı ev hanımlarına yüzlerce çeşit renk ve farklı motifte koltuk döşeme kumaşı sunduklarını söyleyen tahir alper, aksaray”da ev tekstiline yenilikler getirmeye devam ediyoruz.dedi.
bizim işimiz ev hanımlarıyla
koltuk döşemeciliğinin 25  senelik bir geçmişe dayandığını ancak sektörün tekstil ayağının son yılarda gelişmeye başladığını söyleyen alper, “eskiyi yenilemek, aksaraylı  vatandaşlara daha avantajlı gelmeye başladı. satışa sunduğumuz koltuk bezleri, su itici özelliğine sahip ve rahatlıkla silinebiliyor. Üzerine çay ya da kahve döküldüğünde de kolaylıkla leke çıkarabiliyor. yeni üretilen kumaşların eskiye göre tarz ve motifleri de sektöründe gelişmesiyle birlikte artık daha da güzelleşmeye başladı. güneşte çürüme olayı da yeni üretilen koltuk kumaşlarında söz konusu değil. bizim işimiz ev hanımlarıyla. son yılarda iyi bir çıkış yakaladık. ev hanımları mağazalardan beğeniyor ve bizde işletmemizde beğenilen modeli 10 günde yapıp teslim ediyoruz. mağazalar yaptıkları ürünlere 2 yıl garanti ve veriyor biz ise yaptığımız ürüne 3 yıl garanti veriyoruz.
mobilya fiyatları yükselmesi vatandaşı tamirata yönlendirdi
mobilya fiyatlarının yükselmesiyle beraber  aksaraylı hanımların mobilya takımlarını yenilemekten ziyade koltuk yüzlerini değiştirmeyi tercih ettiğini söyleyen alper , “mobilya fiyatlarının yükselmesinden kaynaklanan eskiyen yüzü yenilemek daha ekonomik. son üretim mobilyaların da birçoğu eskilere nazaran daha az sağlam ve sıkıntılı. yine bir takımı yüzletmek de 2-3 lirayı buluyor. bu gün iyi bir koltuk takımı almaya kalksanız 8-10 bin lira biz ise bu takımın aynısını en fazla 3 bin liraya mal ediyoruz. birde eski tarz koltuklar evlerin ve işyerlerinin gözdesi oldu. bundan 5-10 yıl önce ikinci ele satılan bu koltuklar şu anda vatandaşların gözdesi oldu. eskisini 1-2 bin liraya alan vatandaşlar 3-4 bin lira da masraf edip tekrar kullanmaya başladı. hatta aksaray”da bir mağaza bu tarz ürünleri yaptırıp tekrardan mağazasında satmaya başladı. foto-haber: ali furat
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası