banner
Gündem

Eskil’de 5 aylık çalışma değerlendirdi

eskil ak parti teşkilatı 1 nisan”dan itibaren bugüne kadar geçen beş ayı değerlendirdiler.   eskil ak parti teşkilatı 1 nisan”dan itibaren bugüne kadar geçen beş ayı değerlendirdiler.   ak parti..

Eskil’de 5 aylık  çalışma değerlendirdi
banner

eskil ak parti teşkilatı 1 nisan”dan itibaren bugüne kadar geçen beş ayı değerlendirdiler.
 
eskil ak parti teşkilatı 1 nisan”dan itibaren bugüne kadar geçen beş ayı değerlendirdiler.
 
ak parti eskil ilçe başkanı ali mutlu,” seçim kampanya döneminde seçmenlerimize yapacağımız hizmetlerimizi anlatmıştık. seçimin üzerinden yaklaşık beş ay gibi bir süre geçti. bugün kendimizi muhasebe etme zamanımız. biz acaba halka verdiğimiz sözümüzün ne kadarını yapmışız, ne aşamadayız, neler yapacağız bunları görüşmek ve bilgi alışverişimde bulunmak için toplandık. bizim tek derdimiz hiçbir ayırdım göstermeden ilçemize ve vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmek. bunun için gece gündüz demeden mücadele edeceğiz. çünkü halkımız bize güvendi ve yönetimi bize teslim etti. eğer beş yılın sonunda biz ortaya bir şeyler koyamazsak, halka hizmet edemezsek, ayrımcılık yaparsak bunun hesabını cenab-ı allah bizden sorar. onun için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapacağız. biz seçim kampanya döneminde söz vermiştik. güçlü bir teşkilat, güçlü bir belediye, sivil toplum Örgütleri ile birlikte hareket edeceğiz diye. Şu an ki konumdaki birlik ve dirliğimizi rabbim bozmasın. birlikte birçok hizmetlerin başlangıcına imza attık. umut ediyorum ki beş yılın sonunda bize umut bağlayanların umudunu karşılıksız bırakmayacağız. durmak yok yola devam.”dedi.
 
 
eskil belediyesi olarak beş aylık sürede yapılanları anlatan eskil belediye başkanı necati belgemen,” yükümüzün ne kadar ağır olduğunun hepimiz bilincindeyiz. çünkü vatandaşımız bize güvenerek bu görevi teslim ettiler. bizde seçim kampanya döneminde verdiğimiz sözleri önce cenab-ı allah”ın izniyle beş yılın sonunda tamamlamış olacağız. İlçemizde yapılması planlanan bir adliye sarayımız vardı. adliye sarayımızla ilgili son çalışmaları tamamladık ve ihalemizi yaptık. Şu anda adliye sarayımızın zemin çalışmaları yapılmaktadır. İlçemizde bir doğalgaz çalışması vardı. firma başlama konusunda net bir zaman vermiyordu. firmayla gerekli görüşmeleri yaparak bu yıl ilçemize gaz verilmesine olanak sağladık. İlçemizde uzun zamandır bir tuz gölü turizm yolu talebi vardı. bu talep yıllardır dile getiriliyordu. İlgili kuramlarla görüşerek bu yol için gereken izni aldık. Şu anda tuz gölüne ulaşım tamamlanmış durumda. gerçekten ciddi manada faydası oldu. bu proje devamında çalışmalarımıza daha o bölgede devam ediyor. İlçemiz için çok önemli olan bir hayvan pazarı projemiz vardı. projemizde sona gelindi. gerekli yer tespitleri yapıldı sadece ihale aşamasındayız. İlçemizin en önemli sorunlarından otopark sorunumuz vardı. İlçemiz merkezinde bulunan ve kullanılmayan arsaları kumlayarak sizlerin şimdilik kullanımına sunduk.  İmarla ilgili ciddi bir revizyon çalışmamız vardı ve şu anda çalışmamız sona ermiş durumda. mezarlıkta bulunan gasilhane ve taziye evi kullanılmıyordu. mezarla ilgili yaptığımız çalışmalar sonunda hem taziye evi, hemde  gasilhane kullanılır duruma getirildi. bunun yanında mezarların hepsini numaralandırıyoruz ve vatandaşlarımız yüz yıl sonra bile olsa bir yakınının mezarını rahatlıkla bulabilecek. ulu camimizin karşısında atıl vaziyette bir boş alan vardı. o alanı ulu camimize dahil ederek bir yenileme çalışması yaptık. hem ulu caminin karşı tarafı genişlemiş oldu, hemde oradaki kötü görüntü ortadan kalktı. yeni belediye binamızla ilgili çalışmamız son aşamaya gelmiş durumdadır. yeri ile ilgili olan çalışmamız tamamlandıktan sonra inşallah kısa zamanda çalışmalarına başlayacağız. yaşlılarımız için planladığımız bir projemiz vardı. yapmayı düşündüğümüz yaşlı Şefkat evinin fizibilite çalışmaları sona erdi. projelendirmesi neredeyse tamamlanmış durumda. İlçemizin ihtiyaçlarından birisi olan konut ihtiyacının önüne geçmek için tokİ ile yaptığımız görüşmeler sonuçlandı ve en kısa zamanda başvurular başlayacak.”diye konuştu.
 
ak parti eskil ilçe başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına, ak parti eskil ilçe başkanı ali mutlu, eskil belediye başkanı necati belgemen, eskil ziraat odası başkanı İbrahim kırlı, ak parti İl genel meclis üyeleri, eskil belediye meclis üyeleri ve ak parti ilçe teşkilatı katıldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası