banner
Gündem

Eskil’de metruk binalar yıkılıyor

Eskil Belediyesi halkın güven ve refah içinde yaşaması için metruk binaların yıkımına devam ediyor. Eskil İlçe Belediyesi güvenliği tehdit ederek tehlike arz eden ve amacı dışında kullanılan metruk binaların yıkımına..

Eskil’de metruk binalar yıkılıyor
banner

Eskil Belediyesi halkın güven ve refah içinde yaşaması için metruk binaların yıkımına devam ediyor. Eskil İlçe Belediyesi güvenliği tehdit ederek tehlike arz eden ve amacı dışında kullanılan metruk binaların yıkımına bahar mevsimiyle tekrar başladığını duyurdu.

Belediye ekipleri yaptıkları paylaşımda, “İlçe merkezinde kullanılmayan eski metruk yapıtlar bulunmaktadır. Bu yapıtlar hem çocuklar hemde çevre için tehlike arz etmekte hem de ilçeye çirkin bir görüntü vermektedir. Bu yapıtları belediyemiz öncülüğünde temizletmek isteyen vatandaşlarımızın belediye zabıta amirliğine başvurmaları rica olunur” denildi. Binaları ekipler ücretsiz yıkacağını duyurdu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası