banner
Spor

ESKİL’DE SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil meslek yüksekokulu”nda akademik çalışmaların yanı sıra sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerin de önemli ölçüde gelişmeye başladığını söyledi.   aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü..

ESKİL’DE SATRANÇ  TURNUVASI YAPILDI
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil meslek yüksekokulu”nda akademik çalışmaların yanı sıra sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerin de önemli ölçüde gelişmeye başladığını söyledi.  
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil meslek yüksekokulu”nda akademik çalışmaların yanı sıra sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerin de önemli ölçüde gelişmeye başladığını söyledi.  uluslararası kuralların geçerli olduğu ve toplam 16 öğrencinin katılımıyla düzenlenen eskil myosatranç turnuvasının finalinde, recep akbaş”ı yenen orhan doğan eğitim sezonunun okul birincisi oldu. eskil myo müdürü doktor Öğretim Üyesi meric lütfi avsever, akademik manada öğrencileri eğitmenin yanı sıra, ilçedeki sosyal etkinliklere de katkı sunma gayretinde olduklarını söyledi. bisiklet, masa tenisi, okçuluk gibi alanlarda yaptıkları etkinlikleri anımsatan avsever, “satranç turnuvası da bu etkinlikler arasında yer alıyor. yaptığımız çalışmalara Üniversite yönetimimiz ve özellikle de eskilli hayırseverler önemli katkılar sunuyor. kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi. final müsabakasının ardından dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.
rektör Şahin, ilçede etkinliklerin çeşitlenmesinin kendilerini de memnun ettiğini ifade ederek, çalışmalara sunulan katkılar münasebetiyle emeği geçenleri tebrik etti.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası