banner
Gündem

​Eskililer MHP adaylarını kucakladı

24 haziran seçimleri için çalışmalarını hızlandıran mhp aksaray milletvekili adayları perşembe günü eskil ilçesinin pazarı olması münasebeti ile gün boyunca eskil”de esnaflarla, sanayicilerle ve vatandaşlarla bir araya geldiler. 24 haziran..

​Eskililer MHP adaylarını kucakladı
banner

24 haziran seçimleri için çalışmalarını hızlandıran mhp aksaray milletvekili adayları perşembe günü eskil ilçesinin pazarı olması münasebeti ile gün boyunca eskil”de esnaflarla, sanayicilerle ve vatandaşlarla bir araya geldiler. 24 haziran seçimleri için çalışmalarını hızlandıran mhp aksaray milletvekili adayları perşembe günü eskil ilçesinin pazarı olması münasebeti ile gün boyunca eskil”de esnaflarla, sanayicilerle ve vatandaşlarla bir araya geldiler. eskil ilçesinin sorunlarını dinleyen mhp milletvekili adayları ramazan kaşlı ve fatih Önemli, mhp iktidarında eskilde sorunu çözülmeyen bir tek vatandaş kalmayacağını belirttiler. eskil sanayi esnafımız sorunlarının çözümü için mhp”nin iktidarını bekliyor diyen mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı ve fatih Önemli, dava arkadaşlarımızla bugün eskil ilçemizde oto sanayi esnafı ve vatandaşlarımızla buluştuk. esnaf ve vatandaşlarımız bizleri güler yüzle ve sevinçle karşıladılar. bizde cumhur İttifakını anlatarak, cumhurbaşkanı adayımız sayın recep tayyip erdoğan”a, milletvekilliğinde ise partimiz mhp”ne desteklerini istedik. eskilli sanayi esnafımızda sözümüz söz aile boyu oylarımız sizlere dediler. bizlerde eskilli vatandaşlarımızın bu sözlerinden dolayı memnun olduk. 24 haziran”da mhp”nin iktidarı ile halkımızın birikmiş tüm sorunlarına çözüm üreteceğiz. liderimiz devlet bahçeli ve ekibi ile birlikte cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi içerisinde cumhurbaşkanı adayımız recep tayyip erdoğan”ın da destekleri ile eskil”de sorunu olan vatandaş kalmayacak" dedi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası