banner
Gündem

​Esnaf ve Vatandaş ‘istikrar’ dan yana

24 haziran 2018 pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarının çalışmaları da hız kesmeden gece gündüz devam ediyor. 24 haziran 2018 pazar günü..

​Esnaf ve Vatandaş ‘istikrar’ dan yana
banner

24 haziran 2018 pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarının çalışmaları da hız kesmeden gece gündüz devam ediyor. 24 haziran 2018 pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarının çalışmaları da hız kesmeden gece gündüz devam ediyor.
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti grup başkan vekili İlknur İnceöz, milletvekili cengiz aydoğdu, eski bakan ve müsteşar cenap aşçı, belediye meclis üyeleri ve ak parti teşkilat mensuplarıyla birlikte esnaf gezilerini sürdürdü.
başkan yazgı ve beraberindeki heyet, bankalar caddesindeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaflarla ve vatandaşlarla hasbıhal ettiler.
24 haziranda yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimlerinin hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği açısından çok büyük önem arz ettiğini ifade eden başkan yazgı ve ak parti heyeti esnaflar ve vatandaşlardan pazar günü mutlaka sandık başına giderek kendi geleceklerine oy vermelerini istediler.
aksaraylı seçmenler ise seçimin öneminin farkında olduklarını belirterek ” Ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği için oyumuzu sayın cumhurbaşkanımız ve ak partiden yana kullanacağız” şeklinde konuştular. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası