banner
Gündem

‘Etkinliklerin merkezinde öğrencilerimiz var

deĞerler, bİreylerİn kİmlİĞİnİn Şekİllenmesİnde Önemlİ    aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, milli ve manevi değerlerin bireylerin kimliğinin şekillenmesinde önemli bir rolü olduğunu söyledi.    adana Önder İmam..

‘Etkinliklerin merkezinde  öğrencilerimiz var
banner

deĞerler, bİreylerİn kİmlİĞİnİn Şekİllenmesİnde Önemlİ 
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, milli ve manevi değerlerin bireylerin kimliğinin şekillenmesinde önemli bir rolü olduğunu söyledi. 
 
adana Önder İmam hatipliler derneği başkanı veyis Şahin, prof. dr. yusuf Şahin”i ziyaret etti ve yeni rektörlük döneminde başarılar diledi. asÜ”de öğrencilerin, kendi değerlerini iyi bilen ve özümsemiş bireyler olması adına çeşitli faaliyetlerin yapıldığını kaydeden Şahin, “bir yandan bilimsel gelişmelere ve teknolojiye hâkim, diğer yandan kendi değerlerini dayanak noktası olarak belirleyen bireyler yetiştirmek bizim önemli görevlerimiz arasında. tüm etkinliklerin merkezinde öğrencilerimiz var ve biz, bunu önemsiyoruz” dedi.
 
dernek başkanı veyis Şahin de, asÜ rektörü”ne yeni dönemde başarılar dileyerek, faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası