banner
Gündem

​Eyup Dağdaş; ‘Üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz’

mÜsİad genişletilmiş başkanlar toplantısı, başbakan yardımcısı mehmet Şimşek”in katılımlarıyla ankara”da gerçekleştirildi.  mÜsİad genişletilmiş başkanlar toplantısı, başbakan yardımcısı mehmet Şimşek”in katılımlarıyla ankara”da gerçekleştirildi. organizasyonda "2017 ekonomi değerlendirmesi ile 2018 beklentileri" konuları..

​Eyup Dağdaş; ‘Üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz’
banner

mÜsİad genişletilmiş başkanlar toplantısı, başbakan yardımcısı mehmet Şimşek”in katılımlarıyla ankara”da gerçekleştirildi. 

mÜsİad genişletilmiş başkanlar toplantısı, başbakan yardımcısı mehmet Şimşek”in katılımlarıyla ankara”da gerçekleştirildi. organizasyonda "2017 ekonomi değerlendirmesi ile 2018 beklentileri" konuları ele alındı. 12 ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya mÜsİad aksaray başkanı eyüp dağdaş, başkan yardımcıları İsmail biçen, emin eroğlu ve gençlik kurulu başkanı tuğrul pınardağ katılım sağladı.  genişletilmiş başkanlar toplantısı”nın değerlendirmesini yapan başkan dağdaş; “2017de elde edilen ekonomik verilerin 2018  yılının daha istikrarlı ve bereketli bir yıl olacağının habercisi olduğunu düşünüyorum.  İş adamları olarak ülke ekonomisine katkı sağlamak adına 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.  toplantı soru cevap şeklinde devam edip iyi niyet temennilerinin ardından son buldu.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası