banner
Siyaset

Faruk Ağır: ‘Zamlar milleti canından bezdirdi’

İyİ parti İl başkanı faruk ağır, elektrik ve doğalgaza gelen zamları yerinde tespit etmek için esnafları ziyaret ederek gelen son zamları esnaflardan dinledi. esnaf gezilerinin ardından açıklama yapan ağır “elektrik,..

Faruk Ağır: ‘Zamlar  milleti canından bezdirdi’
banner

İyİ parti İl başkanı faruk ağır, elektrik ve doğalgaza gelen zamları yerinde tespit etmek için esnafları ziyaret ederek gelen son zamları esnaflardan dinledi.

esnaf gezilerinin ardından açıklama yapan ağır “elektrik, doğalgaz başta olmak üzere sürekli gelen zamlar nedeniyle esnaflarımızı ziyaret ederek esnafın ve vatandaşın halini bir de kendilerinden dinlemek istedik” dedi.

çat kapı ziyaret ettikleri esnafın halinin perişan olduğunu söyleyen ağır, esnafın faturalarını ödeyemediğini, fiyatlarının çok yüksek olduğunu, işlerinin olmadığını, birçoğunun neredeyse iş yerlerini kapatmayı düşündüklerini dile getirdiklerini aktardı.

ağır; “buradan iktidara sesleniyoruz. gerçekleri görün. İktidarın söylediği 30″lu 40″lı enflasyon ile gerçeğin aynı olmadığına bizler tanıklık ettik. buradan İktidara çağrı yapıyoruz. İktidar mensupları esnafların ve vatandaşın arasına girsinler. bu zamları geri çeksinler. enflasyonun vatandaştaki karşılığını bire bir kendileri görsünler” şeklinde konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası