banner
Spor

Filenin sultanları kahvaltıda buluştu

ihlara turnuvası kapsamından aksaray”a gelen misli.com sultanlar ligi takımlarından galatasaray, ptt, mert grup sigorta ile turnuvanın ev sahipliğini yapan kuzeyboru kahvaltı programında sultanhanı kervansarayı”nda bir araya geldi. sultanhanı belediye başkanı..

Filenin sultanları kahvaltıda buluştu
banner

ihlara turnuvası kapsamından aksaray”a gelen misli.com sultanlar ligi takımlarından galatasaray, ptt, mert grup sigorta ile turnuvanın ev sahipliğini yapan kuzeyboru kahvaltı programında sultanhanı kervansarayı”nda bir araya geldi.
sultanhanı belediye başkanı fahri solak, takım oyuncularını ve yöneticileri sultanhanı kervansarayı önünde karşılayarak kervansaray ile ilgili bilgiler verdi.
program sonrası açıklamalarda bulunan vali hamza aydoğdu, kentte 1. ihlara turnuvasını düzenlediklerini söyledi. valilik olarak 4 takımı dünyanın ve türkiye”nin en büyük kervansarayında bir araya getirdiklerini belirten aydoğdu, şöyle konuştu: "çok güzel bir kahvaltı yaptık. takımların birbirleriyle kaynaşmasını amaçladık. ayrıca sultanhanı kervansarayı”nı sporcu ve yöneticilere tanıtmış olduk. sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. umut ediyorum ki voleybol aksaray”dan tüm anadolu”ya yayılacak ve gençlerimiz voleybol anlamında kendini geliştirecek. bu vesileyle turnuvaya katılan takımlarımıza çok teşekkür ediyorum."
‘aksaray”da olmaktan mutluyum”
galatasaraylı oyuncu gizem güreşen ise aksaray”ı çok sevdiğini ve her zaman gelmek istediğini söyledi. doğası, havası, tarihi mekanları ve insanlarının çok güzel olduğunu belirten güreşen, "böyle bir turnuvayı hazırladıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. bugün turnuvanın son günü. böyle tarihi bir mekanda bir arada olmak, buranın havasını koklamak ve kahvaltı yapmak büyük bir şans. İnşallah başka turnuvalarda görüşürüz" diye konuştu.
‘yenİ sezon Öncesİ moral bulduk”
kuzeyboru kaptanı arelya karasoy da turnuvanın ev sahipliğini yapmaktan çok mutlu olduklarını vurguladı. hem buraya gelen takımlara aksaray”ı tanıttıklarını hem de hazırlık maçları düzenlediklerini aktaran karasoy, şunları kaydetti: "tarihi sultanhanı kervansarayı”nda çok güzel bir kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik. ortam harika, kültürümüzü damarlarımıza kadar hissettiğimiz bir yerdeyiz. buradan da maça gideceğiz. Şimdi arkadaşız, kardeşiz bakalım sahada ne olacak. turnuva gayet güzel geçiyor. İlk iki maçımızı galibiyetle tamamladık. bugün son maçımızı ptt ile oynayacağız. turnuvanın final maçı olacak. umarım bugünde çok kaliteli ve eğlenceli maç seyrettireceğiz taraftarlarımıza. bir çok hazırlık maçı yaptık. hala hazırlık dönemindeyiz. pandemiden sonra evimizde kendi seyircimizin önünde maçlara çıkmak bizim için çok büyük zevk oldu.
 
‘ihlara turnavasinda
 gÜzel maçlar yaptik”
ptt”nin brezilyalı oyuncusu amanda campos da kentin tarihi ve kültürel mekanlarını çok beğendiğini söyledi. sultanhanı kervansarayının tarihi dokusuna bayıldığını aktaran campos, "organizasyon çok harika. burada olmaktan çok mutluyum. ihlara turnuvası”nda çok üst seviyede maçlara yaptık. aksaray çok güzel bir şehir. sultanhanı kervansarayını çok beğendim." foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası