banner
Gündem

Flamingolar jandarmanın koruması altında

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında yer alan Tuz Gölü Havzasında konaklayan flamingoların yaşam alanlarının korunması ve iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre,..

Flamingolar jandarmanın  koruması altında
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında yer alan Tuz Gölü Havzasında konaklayan flamingoların yaşam alanlarının korunması ve iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca, flamingoların yaşama, yuvalama ve üreme alanı olan Tuz Gölü Havzası ile çevresinde bulunan göletlerde ekolojik dengeyi bozacak, yuvalama alanlarına ve yavrulara zarar verebilecek olumsuzlukları önlenmek için faaliyetleri artırdı.  Havzada izinsiz çalışma, avlanma ve piknik vb. yapılabilecek organizasyonlara karşı kontrol ve denetim faaliyetlerine ağırlık verildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca çevre, doğa ve hayvanların korunması için denetimlerin aralıksız süreceği öğrenildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası