banner
Spor

​Furkan Yıldırım Ünye spor ile sözleşme imzaladı

spor toto bölgesel amatör lig de mücadele eden karadeniz in güçlü takımlarından Ünyespor aksaray”ın  yetiştirdiği önemli oyuncularından furkan yıldırım ile sözleşme imzaladı. spor toto bölgesel amatör lig de mücadele eden..

​Furkan Yıldırım Ünye spor ile sözleşme imzaladı
banner

spor toto bölgesel amatör lig de mücadele eden karadeniz in güçlü takımlarından Ünyespor aksaray”ın  yetiştirdiği önemli oyuncularından furkan yıldırım ile sözleşme imzaladı.
spor toto bölgesel amatör lig de mücadele eden karadeniz in güçlü takımlarından Ünyespor aksaray”ın  yetiştirdiği önemli oyuncularından furkan yıldırım ile sözleşme imzaladı. 2011 yılında kayseri erciyesspor  ile profesyonel lige ilk adımını atan deneyimli furkan yıldırım sırasıyla yozgat spor sivas belediyespor Ünyespor 1461 trabzonspor tokatspor payasspor bayburtspor takımlarında başarılı forma giyen aksaraylı furkan yıldırım 2018-2019 yılanda Ünyespor forması giyecek.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası