banner
Gündem

Gazetecilerden Kolcu’ya ziyaret

aksaray aa muhabİrlerİ ve gazetemİz personellerİ emnİyet mÜdÜrÜ murat kolcu”yu zİyaret ettİ aksaray İl emniyet müdürü olarak kısa bir süre önce görevine başlayan murat kolcu”yu aksaray anadolu ajansı (aa) muhabirleri..

Gazetecilerden  Kolcu’ya ziyaret
banner

aksaray aa muhabİrlerİ ve gazetemİz personellerİ emnİyet mÜdÜrÜ murat kolcu”yu zİyaret ettİ

aksaray İl emniyet müdürü olarak kısa bir süre önce görevine başlayan murat kolcu”yu aksaray anadolu ajansı (aa) muhabirleri ve egemen gazetesi personelleri ziyaret etti.
ziyarete; aksaray aa muhabirleri zekeriya karadavut, oğuzhan demiray, egemen gazetesi yazı İşleri müdürü ve sabah gazetesi il temsilcisi dilara çiftci, egemen gazetesi muhabiri ve demirören haber ajansı il temsilcisi erkan altuntaş ve egemen gazetesi muhabiri Şeyda coşar katıldı.
emniyet müdürü kolcu: “aksaray”a fayda sağlayacak her konuda tüm kurum, kuruluşlarla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya hazırız. gazeteci arkadaşlarımızla aksaray”ın refahı için iletişim halindeyiz” foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası