banner
Gündem

Gaziler, Çanakkale’ye gönderildi

aksaray belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yılda gaziler ve ailelerinden oluşan 40 kişilik kafileyi çanakkale”ye uğurladı.  belediye önünde düzenlenen uğurlama törenine aksaray belediye başkan vekili hıfsı peker, muharip gaziler..

Gaziler, Çanakkale’ye gönderildi
banner

aksaray belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yılda gaziler ve ailelerinden oluşan 40 kişilik kafileyi çanakkale”ye uğurladı.  belediye önünde düzenlenen uğurlama törenine aksaray belediye başkan vekili hıfsı peker, muharip gaziler derneği aksaray Şube başkanı mustafa dağ ile çok sayıda gazi, yakını ile vatandaş katıldı. 
uğurlama töreninde bir konuşma yapan belediye başkanı vekili hıfsı peker, ”gaziler derneğinin yapmış olduğu bu etkinliğe bizde elimizden gelen katkıyı yaptık. bizim selamlarımızı götürsünler biz her zaman onların yanındayız. güle güle gidin güle güle gelin. İnşallah güzel anılarla dönersiniz. geldiğiniz zamanda bize anlatırsınız.” diyerek, geziye katılan herkese hayırlı yolculuklar diledi.
 muharip gaziler derneği başkanı mustafa dağ ise, ”bu bizim 15″inci çanakkale ve edirne gezimiz. darü”z zafer,  Şehr-i süleha ve somuncu baba diyarı aksaray”dan ecdadın bulunduğu yer 1915 çanakkale gidiyoruz. buradandan oraya aksaray halkının selamlarını götürüyoruz. bu etkinliğe destek veren aksaray belediye başkanı enver dinçer”e teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası