banner
Gündem

Geleneksel buluşmalar istişare süreçlerini geliştiriyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüsteki işleri ortak akıl ve istişare ile yürütmeye çalıştıklarını, çeşitli buluşmalar vesilesiyle herkesi dinlemeye gayret gösterdiklerini söyledi. fen edebiyat fakültesi 2021 yılı..

Geleneksel buluşmalar istişare süreçlerini geliştiriyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüsteki işleri ortak akıl ve istişare ile yürütmeye çalıştıklarını, çeşitli buluşmalar vesilesiyle herkesi dinlemeye gayret gösterdiklerini söyledi.

fen edebiyat fakültesi 2021 yılı akademik genel kurul toplantısı, fakülte konferans salonu”nda gerçekleştirildi. etkinliğin açılışında kısa bir konuşma yapan Şahin, kampüste her düzeyde çalışanın kendileri için önemli olduğunu ve işe başladıkları günden bu yana ortak akıl düsturu ile hareket ettiklerini belirtti.

farklı buluşmalar ve görüşmelerle istişare imkânlarını genişletmeye çalıştıklarını dile getiren prof. Şahin, “Şu ana kadar 700 arkadaşımızla geleneksel kahvaltılarımızda ve öğle yemeklerinde buluştuk. bu buluşmaları, projeleri istişare etme, ortak aklı işletme ve işlerimizi gözden geçirmenin ötesinde, insani hasbihal bakımından da önemli buluyoruz. bunların yanı sıra mesai arkadaşlarımızı odalarında ziyaret ettik, kendilerini dinledik, sevinç ve üzüntülerini paylaştık. Öte yandan öğrencilerimizle de ikindi çaylarında bir araya geliyoruz. amacımız, nitelikli zaman geçirmek ve çalışmalara katılımı genişletmek” dedi. asÜ”nün bir aile olduğunu ve çalışmaların el birliği ile gerçekleştiğini de anımsatan Şahin, sözlerini şu şekilde tamamladı: “İşlerimizi hep birlikte yapıyoruz, herkesi dinliyoruz ve karar süreçlerini geliştiriyoruz. bu üniversitede güzel, hoş, sevindirici her ne varsa hepimizindir.”


fakülte dekanı prof. dr. yusuf yakar da yaptığı açıklamasında, 2021yılında yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri, projeler, bilimsel çalışmalar ve akademik performans hakkında bilgiler verdi. toplantı, yıl içinde farklı alanlarda yaptıkları çalışmalarda başarı gösteren akademisyenlere belgelerinin takdimi ile tamamlandı.(haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası