banner
Gündem

Geleneksel sinema günleri devam ediyor

çocuklarin sosyo-kÜltÜrel gelİŞİmlerİne katki saĞlamak amaciyla çocukların sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamında düzenlenen ‘1.geleneksel sinema günleri” başarılı bir şekilde devam ediyor. gülağaç İlçesinde bulunan Şehit abdullah satılmış..

Geleneksel sinema günleri devam ediyor
banner

çocuklarin sosyo-kÜltÜrel gelİŞİmlerİne katki saĞlamak amaciyla

çocukların sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamında düzenlenen ‘1.geleneksel sinema günleri” başarılı bir şekilde devam ediyor.
gülağaç İlçesinde bulunan Şehit abdullah satılmış ortaokulu proje ekibi tarafından hazırlanan "okulumuz hayallerine ahİka ile kavuşuyor" projesi 2017 yılında ahİka tarafından desteklenmeye değer bulundu ve okula bir sinema salonu ve zekâ oyunları sınıfı kazandırıldı.
2018-2019 eğitim-öğretim yılında tamamlanan projenin sürdürülebilirliğinin sağlanması için çalışmalara başlayan okul yönetimi ve öğretmenleri düzenledikleri sinema günleri etkinliği ile önemli bir adım daha attı.
Öğrencilerin okul algılarında farkındalık oluşturulması, eğitim – öğretimin kalitesini artırma amacını da içerisinde barındıran proje kapsamında sinema salonunun etkin şekilde kullanılması için 1. sinema günleri etkinliği düzenlenen ilk gün programı ile başlatıldı.
projesi kapsamında öğrenciler için düzenlenen sinema etkinliğine gülağaç İlçe kaymakamı elif nur saçal, İlçe emniyet amiri komiser yardımcısı eray yağcı, İlçe jandarma komutanı j.asb.kd.bçvş. fatih yerlikaya, İlçe milli eğitim müdürü mustafa songür, davetliler ve öğrenciler katıldı.
İlçe kaymakamı elif nur saçal proje ve etkinlik hakkında okul idarecilerinden bilgi aldı. açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, ‘sinema günleri” etkinliği film gösterimi ile devam etti.
hazırlanan etkinlik kapsamında İlçe merkez, köy ve belde okulları öğrencileri belirlenen gün ve saatlerde sinema salonunda gösterime sunulan filmleri izleyebilecekler.(haber merkezi)
 
 
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası