banner
Gündem

Gelir Mehmetçik Vakfına bağışlanacak

aksaray “da mehmetçik vakfı yararına kargın Şehit cumali çağlar İlköğretim okulunda milli eğitim müdür yardımcısının katılımı ile büyük bir kermes düzenlendi. aksaray “da mehmetçik vakfı yararına kargın Şehit cumali çağlar..

Gelir Mehmetçik  Vakfına bağışlanacak
banner

aksaray “da mehmetçik vakfı yararına kargın Şehit cumali çağlar İlköğretim okulunda milli eğitim müdür yardımcısının katılımı ile büyük bir kermes düzenlendi.
aksaray “da mehmetçik vakfı yararına kargın Şehit cumali çağlar İlköğretim okulunda milli eğitim müdür yardımcısının katılımı ile büyük bir kermes düzenlendi. okul müdürü yıldız us ve öğretmenlerin büyük çaba ve emekleri sonucunda ortaya çok güzel bir etkinlik çıkmıştı. merkez okulların katılımı ve kargın halkının katılımları ile toplanan kermes gelirlerin tamamının mehmetçik vakfına bağışlanacağı belirtildi. konu ile ilgili açıklama yapan okul müdürü yıldız us; “kahraman mehmetçiklerimizin her zaman yanında olduğumuzun, en güzel şekilde göstermenin, haklı gururunu yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.”dedi.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası