banner
Gündem

Çocuklar jandarma ile bir gün geçirdi

Jandarma personelleri, çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik ‘Okul Çevreleri Denetim’ uygulaması kapsamında köy okullarını ziyaret ediyor. İl Jandarma personelleri sorumluluk bölgesindeki Selecik İlkokulu’nu ziyaret etti. Ayrıca çocukların internete olan bağlılıklarını..

Çocuklar jandarma ile bir gün geçirdi
banner

Jandarma personelleri, çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik ‘Okul Çevreleri Denetim’ uygulaması kapsamında köy okullarını ziyaret ediyor.

İl Jandarma personelleri sorumluluk bölgesindeki Selecik İlkokulu’nu ziyaret etti. Ayrıca çocukların internete olan bağlılıklarını en aza indirebilmek ve interneti bilinçli kullanmalarını sağlamak için eğitimler de verildi. Ziyaret edilen okullarda çocuklara tim jandarma çizgi filmi izletilip, jandarma çocuk dergisi ve boyama kitabı dağıtıldı.

Çocuklara yönelik yapılan jandarmayı sevdirme ve tanıtma etkinliklerinin ilerleyen günlerde de süreceği belirtildi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası