banner
Esnaf

Güneşi gören işleri hızlandırdı

aksaray”da güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte sanayide de hareketlilik başladı. Özellikle oto boya ve kaporta işletmeleri güneşle birlikte ellerindeki işleri biran önce yapmak için harekete geçti. aksaray”da güneşin yüzünü göstermesi..

Güneşi gören  işleri hızlandırdı
banner

aksaray”da güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte sanayide de hareketlilik başladı. Özellikle oto boya ve kaporta işletmeleri güneşle birlikte ellerindeki işleri biran önce yapmak için harekete geçti.
aksaray”da güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte sanayide de hareketlilik başladı. Özellikle oto boya ve kaporta işletmeleri güneşle birlikte ellerindeki işleri biran önce yapmak için harekete geçti.
kaporta ustası recep altuntaş, “Şubat ayında geçen yıl kar ve soğuk havadan dolayı tüm kışı içerde geçirmiştik. bu yıl ise yoğun bir şeklide çalışarak iş yetiştirmeye çalışıyoruz. son günlerde güneşin etkisi hissedilir derecelere geldi. soğuk ve yağmurlu havalarda 10 günde yaptığımız işi güneşli havada 1-2 günde yapıp teslim edebiliyoruz. İşletmemizde de güneşten istifade ederek şu anda 5-6 tane aracın kaporta boya işini yapıyoruz.bunun içinde bu  günlerde yoğun mesai yapıyoruz."dedi.
"sÜrÜcÜlerİn tÜm İŞlerİnİn takİbİnİ yapiyoruz"
 30 yılık kaporta ustası altuntaş, verdikleri hizmet kalitesi ile ilgili de bilgiler vererek; “sürücü aracını bırakıp gittiği zaman her türlü işlerini biz takip edebiliyoruz.  kazalarda çıkan meblağ, kazaya ve aracın modeline göre değişiklik gösteriyor. eğer araç sahibi bizim de anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketlerinden biriyle çalışıyorsa meblağ bizim hesabımıza yatıyor. bizim anlaşmalı olmadığımız diğer firmalarla çalışılıyorsa ücret araç sahibinin hesabına yatıyor. dosya kapandıktan sonra 10-15 gün içinde de bu ücret bizim hesabımıza yatıyor. böylece ne müşteri mağdur oluyor ne de bizim paramızı alamadık diye bir derdimiz oluyor.”şeklinde konuştu.
servİsten daha hesapli yapiyoruz
‘müşterililerimiz ne isterse biz onu yaparız” ifadeleriyle sözlerini sürdüren altuntaş, eğer müşterimiz ben orijinal parça istiyorum derse onu da tedarik edebiliyoruz. biz müşterilerimizin isteklerine göre hareket ediyoruz.  İşçilik anlamında da servislerle bizim aramızda büyük fiyat farkları var. servise gelen bir parçanın tamir edilmeden ziyade değiştirilmesi tercih ediliyor. İki çekiç darbesi ile düzeltilebilecek bir parçanın yenisinin takılması da aslında milli ekonomiye de çok büyük zararı vardır.  İnsanlar garanti kapsamı sürecinde genelde servistedirler ancak garanti süresi bittiği andan itibaren soluğu sanayilerde alıyorlar.”dedi. foto-haber :ali furat
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası