banner
Gündem

Günlük taze pişmaniye

aksaray-ankara karayolu topakkaya beldesi yakınlarında faaliyet gösterin gülüm pişmaniye imalattan halka lokum ve pişmaniye hizmeti veriyor. aksaray-ankara karayolu topakkaya beldesi yakınlarında faaliyet gösterin gülüm pişmaniye imalattan halka lokum ve pişmaniye..

Günlük taze pişmaniye
banner

aksaray-ankara karayolu topakkaya beldesi yakınlarında faaliyet gösterin gülüm pişmaniye imalattan halka lokum ve pişmaniye hizmeti veriyor.
aksaray-ankara karayolu topakkaya beldesi yakınlarında faaliyet gösterin gülüm pişmaniye imalattan halka lokum ve pişmaniye hizmeti veriyor.
pişmaniye üreticisi İlhan gül aksaray”da 31 yıldan bu yana pişmaniye sektöründe hizmet verdiklerini, pişmaniyenin uluslararası festivallerle de tanınan bir tatlı olduğunu söyledi. pişmaniye üretirken kesinlikle katkı maddesi kullanmadıklarını belirterek; “pişmaniye boğazı yakmaz. mideyi hoş tutar. aynı zamanda hazmı kolaydır. fiyatı da diğer tatlılara göre ekonomiktir. aksaray markalı ürünleri günlük taze üretip türkiye”nin birçok iline gönderiyoruz.” dedi.
aksaray”da 10″dan fazla çeşit pişmaniye üretildiğini dile getiren gül, şöyle konuştu; “vanilyalı, kakaolu, sade, çikolatalı çeşitlerimiz var. saray helvası da üretiyoruz. lokum çeşitlerimizde mevcut. son zamanlarda pişmaniye tüketiminde artış var. pişmaniyeyi bir kere tadan insan, sürekli tüketiyor. lezzet açısından ve fiyatının uygun olması nedeniyle vatandaşlar diğer tatlı türlerine nazaran pişmaniyeyi tercih ediyor.”
"son zamanlarda pişmaniye tüketiminde artış var"
son zamanlarda pişmaniye tüketiminde artış olduğunu dile getiren İlhan gül, bir kere tadan kişinin sürekli pişmaniyeyi tükettiğini söyledi. lezzeti ve fiyatının uygun olması nedeniyle vatandaşların diğer tatlılar yerine pişmaniyeyi tercih ettiğini belirten gül; "son zamanlarda ürettiğimiz 10 çeşit pişmaniye çok beğenildi. herkese bu tür ürünleri denemelerini tavsiye ediyorum. çikolata kaplı pişmaniyemiz, saray helvamız da var." ifadelerini kullandı. haber-foto: erkan altuntaŞ
 
 
 
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası