banner
Gündem

Güzelyurt’a anlamlı destek

aksaray Üniversitesi (asÜ) spor bilimleri fakültesi güzelyurt”ta iki okula kitap ve sporu teşvik için spor malzemeleri desteği sağladı.   rekreasyon dersi kapsamında icra edilen etkinliğin ardından öğrenciler ve fakülte yöneticileri,..

Güzelyurt’a anlamlı destek
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) spor bilimleri fakültesi güzelyurt”ta iki okula kitap ve sporu teşvik için spor malzemeleri desteği sağladı.
 
rekreasyon dersi kapsamında icra edilen etkinliğin ardından öğrenciler ve fakülte yöneticileri, güzelyurt anadolu İmam hatip ortaokulu ve anadolu İmam hatip lisesini ziyaret etti. bu gibi çalışmaların öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci kazanması ve hayata dokunması anlamında önemli olduğunu söyleyen spor bilimleri fakültesi dekanı prof. dr. hüseyin Ünlü, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. İlçe milli eğitim müdürü osman keçeci ve okul müdürü fuat türel de, kütüphane için yapılan kitap bağışları ve sportif faaliyetler için yapılan spor malzemesi desteği için asÜ heyetine teşekkür ettiler.
 
ziyarete fakülte sekreteri talat ece ile Öğretim görevlisi aytuğ çelikkanat da eşlik etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası