banner
Gündem

‘Halkımızın teveccühü çok iyi’

chp heyeti 24 haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. milletvekili adayı ramazan fidan, seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “milletvekili adaylarımız ve yöneticilerimiz birlikte kurtuluş ve laleli mahallelerinde kahvehane ziyaretleri ile vatandaşlarımızın..

‘Halkımızın teveccühü çok iyi’
banner

chp heyeti 24 haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. milletvekili adayı ramazan fidan, seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “milletvekili adaylarımız ve yöneticilerimiz birlikte kurtuluş ve laleli mahallelerinde kahvehane ziyaretleri ile vatandaşlarımızın dertlerini dinledik.
chp heyeti 24 haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. milletvekili adayı ramazan fidan, seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “milletvekili adaylarımız ve yöneticilerimiz birlikte kurtuluş ve laleli mahallelerinde kahvehane ziyaretleri ile vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. emekli maaşlarının düşüklüğünden, işsizlikten şikayet eden vatandaşlarımıza, 24 haziranda iktidara geldiğimizde, en düşük emekli maaşını 1.500 tl yapacağımızın, dini bayramlarımızda emeklilerimize birer maaş ikramiye vereceğimizin sözünü verdik.” dedi.
chp milletvekili adayı pelinsu yıldırım kadın kolları üyeleri ile birlikte çarşamba pazarında esnaflar ve pazar alışverişi yapan vatandaşlarımız ile bir araya geldiler. “esnaflar durgunluktan, vatandaşlar pahalılıktan şikayetçiler ” diyen chp adayı pelinsu yıldırım, “İktidarın yanlış ekonomi politikaları ile kaybolan güveni yeniden tesis edeceğiz. çok büyük borç yüküne giren çiftçilerimizin bankalara olan borçlarının faizlerini silerek borç yükünü azaltacağız. çiftçilerimizin maliyetlerini düşürerek daha ucuza ama daha karlı üretim yapmalarını sağlayacağız. dolayısıyla mutfaktaki yangını söndüreceğiz” dedi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası