banner
Gündem

Hasan Dağı’ndan 15 Temmuz şehitleri anısına uçtular

Hasan Dağı’nda 15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yıldönümünde Yamaç Paraşütleri Şehit Ömer Halisdemir ile darbe girişimi sırasında Gölbaşı’nda Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan bombalı saldırıda şehit olan Daire Başkan..

Hasan Dağı’ndan 15 Temmuz şehitleri anısına uçtular
banner

Hasan Dağı’nda 15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yıldönümünde Yamaç Paraşütleri Şehit Ömer Halisdemir ile darbe girişimi sırasında Gölbaşı’nda Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan bombalı saldırıda şehit olan Daire Başkan Yardımcısı 2’nci Sınıf Emniyet Müdürü Önder Güzel  anısına uçtu.

Aksaray’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 6’ncısı kapsamında 2 bin metre yükseklikteki Hasan Dağı uçuş pistinden havalanan pilotlar Kargın köyüne kadar uçtu.

Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonaları Türkiye Organizasyon Sorumlusu Abdullah Kahraman, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehitlerimiz için kalkış yapıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı bir ömür diliyoruz” dedi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

          

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası