banner
Gündem

HASANDAĞI GOL OLDU YAĞDI

hasandaĞi gol oldu yaĞdi hasandaĞi gol oldu yaĞdi  türkiye bayanlar futbol 3’üncü lig 4’üncü gurupta mücadele eden temsilcimiz hasandağı spor kulübü ligin 4’üncü haftasında deplasmanda ankara Çankaya eğitim spor ‘u..

HASANDAĞI GOL OLDU YAĞDI
banner

hasandaĞi gol oldu yaĞdi

hasandaĞi gol oldu yaĞdi 
türkiye bayanlar futbol 3’üncü lig 4’üncü gurupta mücadele eden temsilcimiz hasandağı spor kulübü ligin 4’üncü haftasında deplasmanda ankara Çankaya eğitim spor ‘u 10-0 mağlup etti. rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün futbolunu 10 gol ile süsleyen temsilcimiz hasandağı spor kulübünün gollerini ayşe gökaltın 3,sultan Öz 3,beyza 1,sıla 1 emine 1 büşra1 ‘nin golleri ile tamamladı. hasandağı spor kulübü antrenörü osman yatkın, 3 ‘üncü haftasında da deplasmanda ankara Çankaya eğitim spor ‘u farklı bir skorla geçtik. İyi başladığımız maçı 10 -0 gibi farklı bir galibiyetle süsledik. bu hafta sahamızda ankara temsilcisi fomget gençlik ve spor pazar günü sahamızda karşılaşacağız. grubun iki namaglûp takımının karşılaşması olacak. hazırlıklarımızı dün itibari ile dağılganspor tesislerinde başladık.”dedi. 
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası