banner
Gündem

‘Hayatı birlikte paylaşmak için’

kÜltÜr parksİte”de Özel çocuklara Özel etkİnlİk aksaray emniyet müdürlüğü toplum destekli polislik Şubesi tarafından ‘gönüllere dokunan mavi hayaller projesi” kapsamında resim, ebru ve el sanatları gibi kurslar verilen özel çocuklara..

‘Hayatı birlikte  paylaşmak için’
banner

kÜltÜr parksİte”de Özel çocuklara Özel etkİnlİk

aksaray emniyet müdürlüğü toplum destekli polislik Şubesi tarafından ‘gönüllere dokunan mavi hayaller projesi” kapsamında resim, ebru ve el sanatları gibi kurslar verilen özel çocuklara ‘3 aralık dünya engelliler günü” münasebetiyle kültür parksite avm “de özel etkinlikler düzenledi.
Özel çocuklar, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte sinemaya giderek bütün otoritelere göre tüm zamanların efsane haltercisi olan naim süleymanoğlu”nun hayatını anlatan filmi izlediler.
sinemada çocuklara eşlik eden emniyet müdürü murat kolcu, film bitimi çocuklarla birlikte  yemek yiyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
aksaray emniyet müdürlüğünde görevli polis memurları çocuklarla yakından ilgilendi ve sinema sonrası yemeklerin servisini kedileri yaptı.
Özel çocuklar, aileleri ve öğretmenleri, aksaray emniyet müdürü murat kolcu” ya böyle anlamlı bir günde düzenlenen etkinlikler ile ilgili teşekkür ettiler.
hacı Ömer usluer, Özel eğitim meslek okulu müdür yardımcısı akgün ayman “dünya engelliler günü kapsamında kültür parksite avm” de sinema ve yemek etkinliğini aksaray emniyeti ile beraber düzenledik ve farkındalık yaratmak amacıyla ve topluma bazı şeyleri fark ettirmek açısından böyle bir gün düzenledik. hocalarımız ve polis arkadaşlarımızla beraber 100 kişiyiz. bu haftayı dolu dolu yaşayacağız ”şeklinde konuştu.
‘aİlelerde çocuklarinin
mutluluĞuna ortak oldu”
oğlunu yalnız bırakmamak için etkinliğe kendisinin de katıldığını dile getiren zeynep korkmaz, “bugün oğlum ümidi ve manevi oğlum enes için buradayım. dünya engelliler günü kapsamında okulumuzun daveti ile birlikte buraya geldik. farklı bir ortam oldu bizim için. çocuklar arkadaşlarıyla birlikte eğlendiler. biz burada hepimiz bir aile gibi olduk ”dedi.
bugün çocuklarımız çok mutlu oldu diyen hatice Özçiftçi şu sözleri söyledi:”oğlum onurla bugün bende güzel vakit geçirdim. o mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum. sayın emniyet müdürümüz murat kolcu ve toplum destekli polislerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. bugün okul olarak bir faaliyet gerçekleştirdik. çocuklarımızla bizle eğlendik. farklı bir ortam ve aktivite oldu bizim için. onlarda farklı şeyleri çok seviyorlar. onlara yararlı olacak böyle bir günde bizde onları yalnız bırakmak istemedik. onur oyun oynamayı ve film izlemeyi çok sever. çocuklarımızla ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz”
çocukları sayesinde kendilerinin de annelerle birlikte arkadaş olduğunu aktaran salihan ertan  “çok güzel bir gün. çocuklarımız 9 yıldır arkadaşlar. bizde anneler olarak samimi ve güzel bir dostluk kazandık. kardeşlerimizden daha yakın olduk birbirimize. biz de bu tarz etkinlikler düzenlendiği zaman mutlu oluyoruz ”şeklinde konuştu. foto-haber:Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası