banner
Siyaset

‘HDP ile ittifak kabullenilemez’

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen yaptığı yazılı açıklamada; Devlet Bahçeli’nin “Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımızın MHP’ye dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmesi beklentimdir” sözleriyle yaptığı çağırıyı hatırlatarak..

‘HDP ile ittifak kabullenilemez’
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen yaptığı yazılı açıklamada; Devlet Bahçeli’nin “Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımızın MHP’ye dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmesi beklentimdir” sözleriyle yaptığı çağırıyı hatırlatarak Aksaraylı ülkücülere çağrıda bulundu.

Çölkesen; “Aksaray’da daha önce partimizden ayrılan arkadaşlarımıza aynı daveti yapıyoruz. Bu arkadaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman tarafımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti, safımız Büyük Türk Milleti olmuştur. Zaman olmuş kırgınlıklar, kızgınlıklar ve küslükler vasat bulmuştur. Zaman olmuş kopuşlar, kırılışlar yaşanmıştır. Ana gövde sağlam olduğundan, fazilet ve fikriyat derinlere tutunduğundan dönem dönem şiddeti artan fırtınalar hamdolsun tesirsiz kalmıştır. Elbette dalından kopan yaprağın akıbetini her zaman rüzgâr tayin etmiştir. Bu durum şaşmaz bir hayat ve siyaset gerçeğidir. Milliyetçi Hareket Partisi düştüğü her yerden kalkmasını başarmış, adeta küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir. Çünkü davamız hak davasıdır, hakikat davasıdır, Allah davasıdır. MHP’den kopan dava arkadaşlarımız 2017 de başka parti kurmuşlardır. Ancak geçmişte birlikte yürüyüp, beraberce mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızın önemli bir kısmı dışlanmış ve kenara itilmişlerdir. Yola çıkılanlar yolda bulunanlara değişilmiştir. CHP ve HDP ile ittifak hiçbir vicdan sahibi arkadaşımızın kabullenemeyeceği bir durum olarak hafızalara kazınmıştır. Her ne yaşandıysa geride kalmış, herkes için ders niteliğinde olmuştur. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. Çağrımız birliğe, beraberliğe ve heyecanla tokalaşmayadır” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası