banner
Gündem

‘Hem bağlama hediye ettiler hem öğrenmeleri için kurs düzenlediler’

aksaray İl emniyet müdürlüğü, toplum destekli polislik Şube müdürlüğü tarafından çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı çerçevesinde suça sürüklenen veya suç mağduru olma riski yüksek olan çocuklara yönelik..

‘Hem bağlama hediye ettiler hem  öğrenmeleri için kurs düzenlediler’
banner

aksaray İl emniyet müdürlüğü, toplum destekli polislik Şube müdürlüğü tarafından
çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı çerçevesinde suça sürüklenen veya suç mağduru olma riski yüksek olan çocuklara yönelik bağlama kursu düzenlendi. kursta çocuklara birer de bağlama hediye edildi. konuyla ilgili açıklama yapan İl emniyet müdürlüğü yetkilileri; “çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (çogep) kapsamında; aksaray İl emniyet müdürlüğü, toplum destekli polislik Şube müdürlüğünce hazırlanan 2017 yılı “çocuklar sevgi İle büyüsün” projesi kapsamında, suça sürüklenen veya suç mağduru olma riski yüksek olan, 15 (on beş) çocuğumuza bağlama hediye ederek, bağlama kullanmayı öğrenebilmeleri için bağlama kursu düzenlenmiştir. bu faaliyet ile çocuklarımızın toplumsallaşması, karakterlerinin gelişmesi, suça sürükleyen ortamlardan ve suç unsurlarından uzak tutulması amaçlanmıştır. aksaray emniyet müdürlüğümüz; bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle çocuklarımızın geleceğe güvenle bakan, eğitim ve öğretimlerinde daha başarılı ve topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktadır.”diye konuştu. (haber merkezi) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası