banner
13

Hem güldürdü hem düşündürdü

aksaray”da besi üreticiliği yapmakta olan İzzet koçak, üretim tesisine gelen ziyaretçilerde farkındalık oluşturmak için ineklere ve boğalara maske taktı. “maskesİz gezmİyorlar” kurbanlık bakmaya gelen vatandaşların dikkatini çekmek için böyle bir..

Hem güldürdü hem düşündürdü
banner

aksaray”da besi üreticiliği yapmakta olan İzzet koçak, üretim tesisine gelen ziyaretçilerde farkındalık oluşturmak için ineklere ve boğalara maske taktı.
“maskesİz gezmİyorlar”
kurbanlık bakmaya gelen vatandaşların dikkatini çekmek için böyle bir yola başvurduğunu aktaran koçak, ”  yaklaşık 1.5 yıldır kovid-19 salgını ile savaşıyoruz. buraya gelen ziyaretçilerimiz virüsle ilgili önlemlere fazla dikkat etmiyor. bizlerde dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla hayvanlarımıza maske taktık. hayvanlarda herhangi bir virüs tehlikesi olmamasına rağmen bu şekilde bir farkındalık oluşturmak güzel oldu. hayvanlarda maskeleri görenler gülümsüyorlar. hayvanlarımızda maskelere alıştılar maskesiz gezmiyorlar. maskeler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu herkes maskeli dolaşmaya devam etmeli” şeklinde konuştu. foto-haber: erdi ulukayaaksaray”da besi üreticiliği yapmakta olan İzzet koçak, üretim tesisine gelen ziyaretçilerde farkındalık oluşturmak için ineklere ve boğalara maske taktı.
“maskesİz gezmİyorlar”
kurbanlık bakmaya gelen vatandaşların dikkatini çekmek için böyle bir yola başvurduğunu aktaran koçak, ”  yaklaşık 1.5 yıldır kovid-19 salgını ile savaşıyoruz. buraya gelen ziyaretçilerimiz virüsle ilgili önlemlere fazla dikkat etmiyor. bizlerde dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla hayvanlarımıza maske taktık. hayvanlarda herhangi bir virüs tehlikesi olmamasına rağmen bu şekilde bir farkındalık oluşturmak güzel oldu. hayvanlarda maskeleri görenler gülümsüyorlar. hayvanlarımızda maskelere alıştılar maskesiz gezmiyorlar. maskeler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu herkes maskeli dolaşmaya devam etmeli” şeklinde konuştu. foto-haber: erdi ulukaya

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası