banner
13

Hem hayatı hem işi paylaşıyorlar

aksaray”da yaşayan atmaca ailesi el ele vererek açtıkları kahvaltı salonunda hem hayatı hem de işi paylaşıyorlar. karı-koca, sabahın erken saatlerinde dükkanlarını birlikte açıyor. eşi ile birlikte yoğun mesai harcayarak çalıştıklarını..

Hem hayatı hem işi paylaşıyorlar
banner

aksaray”da yaşayan atmaca ailesi el ele vererek açtıkları kahvaltı salonunda hem hayatı hem de işi paylaşıyorlar. karı-koca, sabahın erken saatlerinde dükkanlarını birlikte açıyor.
eşi ile birlikte yoğun mesai harcayarak çalıştıklarını ifade eden genç girişimci gamze atmaca, işletmelerinin temelinin çay konsepti üzerine kurulu olduğunu söyledi.
İşe başlama serüveni ve işletme isminin hikayesinden bahseden gamze atmaca, “tek çalışmak istemediğim için de bu işe başlarken eşime, ‘sen bana destek verirsen, birlikte bu yola çıkarız” dedim. dükkânımızın ismini koyarken şu şekilde düşündük, bizim işletmemizin konsepti çay üzerine kurulu bu yüzden hem esnafa hem de diğer müşterilerimize çay ile alakalı bir isim sunmak istedik. bunun için çayın demini ele alarak ‘her dem” olmasına karar verdik. dem zaman demektir. biz de işletmemizde her zaman çayımızın olduğunu müşterilerimize bu isimle anlatmaya çalıştık” diye konuştu.
 
‘bİrlİkte ortaklaŞa
çaliŞiyoruz”
atmaca, kahvaltının günün her saatinde yapılabildiğine vurgu yaparak “dükkânımızı açtıktan sonra çayımızı demliyoruz. kahvaltı ve tost tarzı ürünlerimizin hazırlığıyla ilgileniyoruz. eşim genellikle tost ve çaya bakıyor ben de menemen, sucuklu yumurta gibi ocakta pişirilen kahvaltılıkları hazırlıyorum. birlikte sabah yoğunluğunu atlatıyoruz. bu evrede de esnafa çay servisimiz devam ediyor. kahvaltı günün her saatinde yapılabileceği için işletmemizi kapatana tost satışlarımız sürüyor. akşam 4″ten sonra çay servisleri devam ederken bir yandan da temizliğimizi yaparak diğer güne hazırlanıyoruz” diye konuştu.
‘İŞİmİzİ severek yapiyoruz”
müşteri memnuniyetini önemsediklerini dile getiren berhan atmaca ise: “kaliteli ürün kullanımı ve işletmemizin temizliğine önem veriyoruz. amacımız müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunmak. müşterilerimiz kahvaltı çeşitlerimizi ve tostlarımızı çok seviyor hatta nasıl yaptığımızı soranlar bile oluyor. İşimizin sırrı ise mesleğimizi severek yapmamız. yoğun ve yorucu bir işimiz var fakat eşimle birlikte el ele vererek her şeyin üstesinden geliyoruz” ifadelerini kullandı. foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası