banner
Spor

Hentbolda 2 önemli oyuncu daha kadroya dahil edildi

aksaray”ı hentbolda süper lig arenasında temsil eden aksaray belediyespor iç transferlerin ardından dış transfer sürecini başlattı. 2 önemli oyuncunun daha kadroya dahil edilmesi ile gücüne güç kadan belediyespor, yeni sezona..

Hentbolda 2 önemli oyuncu  daha kadroya dahil edildi
banner

aksaray”ı hentbolda süper lig arenasında temsil eden aksaray belediyespor iç transferlerin ardından dış transfer sürecini başlattı. 2 önemli oyuncunun daha kadroya dahil edilmesi ile gücüne güç kadan belediyespor, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak istiyor
diş transferde ilk olarak trabzon zağnos spordan başarılı kaleci serpil değirmencioğlu abdioğlu ile anlaşma sağlandı. 2018-2019 hentbol sezonunda belediyespor”de kale değirmenceoğlu”na emanet edilecek. dış transferde bir önemli hamle daha yapan aksaray belediyespor bayan hentbol takımı geçen sezon türkiye kupasını kazanan polatlı belediyespor”da forma giyen hırvat oyuncu dora lackoviç”i de kadrosuna dahil etti.
geçtiğimiz sezon bayanlar hentbol arenasında önemli başarılara imza atan ve her geçen yıl ismini bir üst seviyede duyuran aksaray belediyespor bayan hentbol takımının 2018-2019 sezonu hazırlıklarına 23 temmuz”da başlayacağı belirtildi. süper ligin fırtına kızları kadrosunu daha güçlü bir yapıya büründürerek yeni sezonda daha farklı başarıları aksaray”a kazandırmak için mücadele edecek.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası