banner
Spor

​HENTBOLDE SON ŞAMPİYON KARŞISINDAYIZ

türkiye bayanlar hentbol süper liginin 12″inci hafta maçında aksaray belediye spor, pazar günü saat 14.00 da aksaray hasandağı spor salonu”nda geçen sezonun şampiyonu kastamonu belediye spor”u ağırlayacak. türkiye bayanlar hentbol..

​HENTBOLDE SON ŞAMPİYON KARŞISINDAYIZ
banner

türkiye bayanlar hentbol süper liginin 12″inci hafta maçında aksaray belediye spor, pazar günü saat 14.00 da aksaray hasandağı spor salonu”nda geçen sezonun şampiyonu kastamonu belediye spor”u ağırlayacak.
türkiye bayanlar hentbol süper liginin 12″inci hafta maçında aksaray belediye spor, pazar günü saat 14.00 da aksaray hasandağı spor salonu”nda geçen sezonun şampiyonu kastamonu belediye spor”u ağırlayacak. süper ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından olan aynı zamanda avrupa ehf kupasında da gruplara kalarak avrupa”da yoluna devam eden güçlü rakip karşısında kızlarımız zorlu bir maça çıkacak.
rakibin gücünün ve durumunu ne olursa olsun aksaray belediye spor”un hiçbir rakipten çekinmediğini söyleyen belediye spor başa antrenörü muhiddin kılınç, her maçta sahaya kazanmak için çıktıklarını, rakibin gücüne saygı duymakla birlikte kendi takımına güvendiğini, izleyenlerin çok güzel bir maç izleyeceğini, ellerinden gelen her şeyi ortaya koyacaklarını söyledi.(haber merkezi )
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası