banner
Gündem

‘Hep birlikte şehrimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz’

Ramazan Bayramı tatilinin ardından başlayan tebrik ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; İl protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerini, esnafları ve vatandaşları ağırlıyor 31 Mart Mahalli İdareler..

‘Hep birlikte şehrimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz’
banner

Ramazan Bayramı tatilinin ardından başlayan tebrik ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; İl protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerini, esnafları ve vatandaşları ağırlıyor

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yeniden Aksaray Belediye Başkanı seçilen Dr. Evren Dinçer, tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. 5 yıllık yeni hizmet dönemi için yeniden Belediye Başkanı seçilen Dinçer, Aksaray Belediyesi Merkezi Hizmet binasında bulunan başkanlık makamında misafirlerini ağırlıyor.

‘YENİ BİR HİZMET DÖNEMİNİN BAŞLANGICINDAYIZ’

Seçim sürecinde verilen desteklerden ve tebrik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Güzel bir seçim dönemi yaşadık ve bu süreci başarı ile tamamladık. Hemşehrilerimize yeniden hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni bir hizmet döneminin başlangıcındayız. Aksaray’ da geride bıraktığımız 5 yıl boyunca sizlerin özverili gayretleriyle güzel hizmetlere imza atmıştık. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Tebrik ziyaretinden bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Vatandaşların desteğiyle yeniden seçilen Başkan Dinçer’i her gün toplumun her kesiminden vatandaş başkanlık makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunuyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Aksaray Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve beraberindeki teşkilat mensupları, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. (Haber Bülteni) 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası