banner
Gündem

Her gün farklı yazarlar ve söyleşiler fuara renk katıyor

aksaray belediyesi bu yıl 2″nci düzenlediği kitap fuarı ile birlikte aynı anda açtığı 1. çocuk festivalinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaparken her gün farklı yazar ve şairleri de aksaray”da okurları..

Her gün farklı yazarlar ve  söyleşiler fuara renk katıyor
banner

aksaray belediyesi bu yıl 2″nci düzenlediği kitap fuarı ile birlikte aynı anda açtığı 1. çocuk festivalinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaparken her gün farklı yazar ve şairleri de aksaray”da okurları buluşturdu. 
aksaray belediyesi bu yıl 2″nci düzenlediği kitap fuarı ile birlikte aynı anda açtığı 1. çocuk festivalinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaparken her gün farklı yazar ve şairleri de aksaray”da okurları buluşturdu. kitapseverlerin yoğun ilgisi ile karşılanan fuarda ise 100″e yakın yayınevi yer aldı.
aksaray 2. kitap fuarında açılışının ilk gününden bu yana ünlü yazarlar, okurlarıyla bir araya geldi. fuara aksaraylıların ilgisi yoğundu. sabahın ilk saatlerinden itibaren fuar alanına gelen kitapseverler, binlerce eser arasında kendilerine uygun kitapları seçerken çocuklar ise kendileri için vazgeçilmez olan festival alanında soluk aldı. festivalde oyunlar oynayan çocuklar, aktivitelere katılarak eğlencenin tadını çıkarıyor.
her gün farklı yazar ve şairlerin katılımı ile söyleşi ve imza günlerinin düzenlediği aksaray 2. kitap fuarında aksaraylı Şair İlhan patır söyleşi gerçekleştirdi. okurlarıyla buluşan Şair İlhan patır okurları için kitaplarını imzaladı.
tv programcısı ve aynı zamanda sunuculuk yapan yazar cansu canan Özgen, 2. kitap fuarında aksaraylı okurlarıyla buluştu. yazar cansu canan Özgen söyleşiden sonra imza gününe katıldı. ardından erem Şentürk bir söyleşi gerçekleştirdi.
venhar saĞiroĞlu ve Şermİn yaŞar”a yoĞun İlgİ
radyo program sunucusu venhar sağıroğlu ile çocuk edebiyatı alanında yazdığı kitaplarla tanınan yazar Şermin yaşar”a aksaraylılar yoğun ilgi gösterdi. daha önce de aksaray”a geldiğini belirten yazar venhar sağıroğlu, aksaraylılarla kendisinin buluşmasına vesile aksaray belediyesine teşekkür etti. radyoculuk mesleğine başlamasının ilk adımını anlatanvenhar sağıroğlu, aksaray”da gerçekleştirdiği söyleşisini takipçilerine kendi sosyal medya hesabından canlı yayınla paylaştı.
yazar Şermin yaşar ise kaleme aldığı eserlerinde özelliklede ebeveynlerin ilgi odağı oldu. gerçek hayattan kesitler ve örnekler vererek bir çocuğun nasıl yetişmesi gerektiğini anlatan yazar Şermin yaşar, kitabında yer verdiği kahramanların hayatlarını ve kendi deneyimlerini paylaştı.
İmza gününde venhar sağıroğlu ile Şermin yaşaren çok ilgiyle karşılanan yazarlar arasına girdi. okurları ünlü yazarlara kitaplarını imzalatmak ve hatıra fotoğrafı çektirmek için uzun süre beklemek zorunda kaldı.
aksaray belediyesinin ilk kez düzenlediği çocuk festivalinde masal dinletisi, çocuk animasyonu, ödüllü yarışmalar, kukla gösterisi, bubble şovlar hız kesmeden devam etti. maskotlar ve palyaçolar festivale renk katarken en çok minik hayranlarının dikkatini çekti.
belediye başkanı haluk Şahin yazgı, gün içerisinde fuara katılan yayın temsilcilerini ziyaret etti, festival alanında incelemelerde bulundu. festivale çocuklarıyla birlikte gelen aileler, festival için başkana teşekkür ettiler, hatıra fotoğrafı çektirdiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası