banner
Gündem

‘Her yıl bir önceki yıla kıyasla ciddi bir ilerleme kaydediyoruz’

personelİmİz çaliŞmalarimiza Önemlİ katkilar sunuyor aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, asÜ”nün her yıl bir önceki yıla kıyasla ciddi bir ilerleme kaydettiğini, bunun da ekip ruhuyla başarılabildiğini söyledi…

‘Her yıl bir önceki yıla kıyasla  ciddi bir ilerleme kaydediyoruz’
banner

personelİmİz çaliŞmalarimiza Önemlİ katkilar sunuyor
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, asÜ”nün her yıl bir önceki yıla kıyasla ciddi bir ilerleme kaydettiğini, bunun da ekip ruhuyla başarılabildiğini söyledi.
makamındaki sabah kahvaltısında çeşitli birimlerde görevli idari personelle buluşan asÜ rektörü, birlik ve beraberlik içinde çalışıldığında başarının mutlaka yakalandığını belirtti. son 2,5 yıl içinde pek çok yatırımın tamamlandığını, inşaat halinde olanların da bitme aşamasına geldiğini ileten Şahin, “biz bir aileyiz ve yaptığımız her işe herkes emek veriyor. değerli katkıları münasebetiyle tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. bu gibi toplantılar da karşılıklı istişare imkanı sağlıyor. bu çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
yapılan kısa açıklamanın ardından prof. Şahin, idari personeli dinledi ve çalışmalara dair bilgiler aldı. (haber merkezi) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası