banner
Gündem

Hocalı Katliamı anıldı ve anlatıldı

26.02.2018 tarihinde 1992 senesinin 26 şubatında gerçekleşmiş olan hocalı soykırımı asÜ turkuaz uluslararası ögrenci topluluğu tarafından anıldı.  26.02.2018 tarihinde 1992 senesinin 26 şubatında gerçekleşmiş olan hocalı soykırımı asÜ turkuaz uluslararası..

Hocalı Katliamı  anıldı ve anlatıldı
banner

26.02.2018 tarihinde 1992 senesinin 26 şubatında gerçekleşmiş olan hocalı soykırımı asÜ turkuaz uluslararası ögrenci topluluğu tarafından anıldı. 
26.02.2018 tarihinde 1992 senesinin 26 şubatında gerçekleşmiş olan hocalı soykırımı asÜ turkuaz uluslararası ögrenci topluluğu tarafından anıldı. anma etkinlikleri kapsamında katliamı anlatan resim sergisi açıldığı konferans ve anma yürüyüşü düzenlendi. konferansa konuşmacı olarak katilan doç.dr. muhammed sarı 1992 öncesi ermeni tarihini ve tarihdeki yerlerini geniş bir şekilde izleyicilere anlatdı. programa katılan asÜ mezunlarından olan ulviyye filiyeva erkeç babasının 1990 döneminde karabağ bölgesinde görev yapdığını belirterek ermenilerin bölgelede yapdıklarını ögrencilere aktardı. topluluk başganı ravan mustafayev günümüz vatanseverliyinin yetersiz kaldığını eyer bir şeyleri değiştirmek istiyorsak mutlaka bir şeyler yapmamız gerektiğini ve zulm gören her müslümanı kendimizden saymamız gerektiğini belirterek karabağ”da ,hocalı”da , halep”de yapılan vahşilikleri anlatdı. bir ve beraber olmamız gerektiğini , ruhumuzu sağlam tutarsak , niyetlerimizi güzel edersek başaramayacagımız hiç bir şeyin olmadığını belirtti . konferans gazi ailesinden olan asim rustemin ailesinin aktardığı olayları izleyicilere aktararak sonlandı . sonrasında anım yürüyüşü yapılarak "karabağ bizimdir bizim olacak" sloganıyla konuşma yapıldı . yürüyüş sonrası ravan mustafayev karabağ ve hocalı nın sadece azerbaycanın deyil tüm türk müslüman dünyasının kara yarası olduğunu beıirterek günün önemini arz eden konuşma yapdı . 3 gün devam eden anlatımlı resm sergisi ile hocalı programı sonlandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası