banner
Gündem

‘İdealimiz güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye’dir’

ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, aksaray”da vatandaşlarla bir araya gelerek 24 haziran ‘cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri”ne ilişkin açıklamada bulundu.  ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, aksaray”da vatandaşlarla bir araya..

‘İdealimiz güçlü meclis, güçlü  hükümet, güçlü Türkiye’dir’
banner

ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, aksaray”da vatandaşlarla bir araya gelerek 24 haziran ‘cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri”ne ilişkin açıklamada bulundu. 
ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, aksaray”da vatandaşlarla bir araya gelerek 24 haziran ‘cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri”ne ilişkin açıklamada bulundu. 
seçimlerin önemine dikkat çeken İnceöz; “24 haziran seçimleri, türkiye”nin on yıllar kaybetmesine neden olan, bölgesinin büyüyen gücü olmasını engelleyen, istikrarının üzerinde sürekli gölge oluşturan vesayet, darbe, işgal, kirli ittifak ve koalisyonlardan kurtulmamız için tarihi bir fırsattır. cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile 24 haziran seçimlerinde bu fırsatı güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü türkiye ideallerimizle buluşturacağız. ”dedi. 
cumhurbaŞkani aksaray”da
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan`ın aksaray ziyaretiyle ilgili de konuşan İnceöz; erdoğan”ın 2 haziran cumartesi günü 24 haziran “cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri” programı kapsamında saat 17.00`da 15 temmuz milli İrade meydanı”nda aksaraylılarla buluşacağını söyledi.
İnceöz; “vatan, millet, bayrak ve ezan söz konusu olduğunda her zaman milli iradenin yanında saf tutan hemşerilerimizle yine aynı duygularla 2 haziran cumartesi günü, 15 temmuz milli İrade meydanı`nda, milli iradenin gür sesi, milletin adamı, dünya mazlumlarının umudu, yeni türkiye`nin lideri cumhurbaşkanımız, genel başkanımız recep tayyip erdoğan`ı büyük bir coşku, muhabbet ve heyecanla karşılamaya hazırız.”diye konuştu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası