banner
Gündem

İHH ekibinden Hasandağı kampı

aksaray İhh İnsani yardım derneği (İhh) arama kurtarma birimleri hasandağında kamp gerçekleştirdi. İhh derneği başkanı Şenol korkmaz, faydalı ve eğitici etkinliklerle dezavantajlı gençlerin daha sağlam yetişmesine yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti…

İHH ekibinden Hasandağı kampı
banner

aksaray İhh İnsani yardım derneği (İhh) arama kurtarma birimleri hasandağında kamp gerçekleştirdi.
İhh derneği başkanı Şenol korkmaz, faydalı ve eğitici etkinliklerle dezavantajlı gençlerin daha sağlam yetişmesine yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti. ‘gençlikle hayalleri yetim kalmasın” projesi kapsamında gerçekleşen kampta gençlerin çeşitli etkinliklerle kaynaştıkları görüldü.

İhh arama kurtarma birimi yetkilileri tarafından gençlere afet anında çadır kurma ve güvenli bölge oluşturma hakkında eğitim verildiği bildirildi. aksaray genelindeki yetim gençler başta olmak üzere dezavantajlı grupların topluma kazandırılmasının hedeflendiği proje hakkında bilgi veren korkmaz, pandemi kısıtlamaları sonrası tedbiri elden bırakmadan birbirinden güzel faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.

Üniversite tahsili için aksaray”da bulunan ve onlarca ülkeden gelen misafir öğrencilerin de kampa davet edildiğini ifade eden başkan korkmaz, gençlere samimi bir misafirperverlikle ilgi gösterdiklerini, mezun olduklarında her birinin kendi ülkelerinde türkiye iyilik elçisi olacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi. korkmaz, ilkokuldan üniversiteye kadar herkesi genç İhh gönüllüsü olmaya ve birbirinden güzel etkinlik ve çalışmalara davet etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası