banner
Siyaset

Ihlara Cam Teras projesi tamamlandı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray turizminin en önemli yatırımları arasında yer alan Ihlara Cam Teras ve Kafeterya projesiyle ilgili sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. ‘Ihlara Vadisi Cam Teras ve..

Ihlara Cam Teras projesi tamamlandı
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray turizminin en önemli yatırımları arasında yer alan Ihlara Cam Teras ve Kafeterya projesiyle ilgili sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

‘Ihlara Vadisi Cam Teras ve Kafeteryamız hazır’ başlığıyla cam terasın tamamlandığını ifade eden Dinçer, Kapadokya’nın incisi Ihlara Vadisi’ne yapılan Cam Teras ve Kafeterya projesinin şehrin turistik cazibesini artıracağını bildirdi. Dinçer; sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Doğası ve manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyen, dünyanın en büyük 2’inci vadisine ayaklarını yerden keseceğiz. Bu projemizle, bir yandan şehrimizin turizm potansiyelini artırırken diğer yandan da sizlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacağız. Yerden 150 metre yükseklikte, vadiye hâkim bir noktada 12 metre genişliğindeki Cam Terası ve Kafeteryamız Aksaray’ımıza hayırlı olsun.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası