banner
Spor

Ihlara turnuvası heyecanı başladı

aksaray valiliği ve kuzeyboru iş birliğiyle düzenlenen ve geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi planlanan ihlara kupası voleybol turnuvası aksaray spor salonu”nda başladı. 22 eylül çarşamba günü başlayan turnuvanın ilk karşılaşması..

Ihlara turnuvası heyecanı başladı
banner

aksaray valiliği ve kuzeyboru iş birliğiyle düzenlenen ve geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi planlanan ihlara kupası voleybol turnuvası aksaray spor salonu”nda başladı.
22 eylül çarşamba günü başlayan turnuvanın ilk karşılaşması mert grup sigorta ile ptt arasında oynandı.  karşılaşmayı ptt 1-3 kazandı. karşılaşmanın ilk setine hızlı başlayan taraf mert grup sigorta oldu.  İlk sette iyi bir performans gösteren mert grup sigorta seti 25-23 kazandı. 
rakibi karşısında ilk seti kaybeden ptt, ikinci sette adeta hücuma geçti. İkinci sete ceren nur domaç ve merve tanyel ile taktiksel olarak önde başlayan ptt seti 10-25 kazanarak durumu eşitledi. 
kıyasıya rekabetle geçen 3″üncü sette de kazanan 13-25 skor ile ptt oldu. maçın son seti kıran kırana mücadele ile geçti. sete 1-2 önde başlayan ptt, başarılı smaçlar ve iyi bir savunma ile seti 32-30 maçı 1-3 kazandı.
temsilcimiz kuzeyboru ise saat 18.30″da ilk maçında galatasaray karşısına çıktı. bugün turnuvanın ikinci gün maçları kapsamında saat 16.00″da ptt – galatasaray, 18.30″da kuzeyboru – mert grup sigorta müsabakaları oynanacak. turnuvanın son günü 24 eylül cuma günü ise 12.00″da mert grup sigorta – galatasaray ve 14.30″da kuzeyboru – ptt maçları oynanarak turnuvanın şampiyonu belirlenecek. foto- haber: erdi ulukaya

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası