banner
13

Ihlara Vadisi’nde sonbahar güzelliği

kapadokya”nın incisi olarak adlandırılan, tarihi ve doğal güzelliklerin buluştuğu ihlara vadisi, sonbaharda ziyaretçilerine, seyrine doyumsuz güzellikler sunuyor. açık hava müzesini andıran ihlara vadisi”ndeki bitki örtüsü sonbaharda, hazan renkleri olan sarı,..

Ihlara Vadisi’nde sonbahar güzelliği
banner

kapadokya”nın incisi olarak adlandırılan, tarihi ve doğal güzelliklerin buluştuğu ihlara vadisi, sonbaharda ziyaretçilerine, seyrine doyumsuz güzellikler sunuyor. açık hava müzesini andıran ihlara vadisi”ndeki bitki örtüsü sonbaharda, hazan renkleri olan sarı, turuncu ve kızıla bürünmesi ziyaretçileri büyülüyor.
‘doĞa yÜrÜyÜŞÜ İçİn
muhteŞem bİr yer”
ihlara vadisi”ne manisa”dan ziyarete gelen emrah eroğlu, “eşimle balayı için kapadokya bölgesine geldik. vadi de yaklaşık 1 saat yürüyüş yaptık. gerçekten doğa harikası bir yer. böyle bir kanyonu herkesin görmesi tavsiye ediyorum. kiliseleri gezip melendiz çayı kenarında güzel bir gezi yaptık. sonbahar mevsiminde ağaçların farklı renklere bürünmesi ile güzel bir ortam oluşmuş bizde bunu değerlendirip fotoğraf çekindik” dedi.
İzmir”den ihlara vadisi”ne ilk geldiğini kaydeden arif malamanoğlu ise; “İzmir”in havası nemli ama aksaray”ın havası muhteşem. vadide 1,5 saat yürüdük ve inanın terlemedik bile. burası doğallığı bozulmadan günümüze kadar gelmiş bir vadi. ben aksaray”ı çok sevdim. herkese ihlara vadisi”nde vakit geçirmeyi tavsiye ediyorum” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası