banner
Gündem

İhtisaslaşma süreci anlatıldı

  Üniversite-sanayi işbirliğinin daha da gelişmesi ve işbirliği alanlarının çeşitlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.   aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz ve beraberindeki heyet, sÜtaŞ fabrikasını ziyaret..

İhtisaslaşma süreci anlatıldı
banner

 
Üniversite-sanayi işbirliğinin daha da gelişmesi ve işbirliği alanlarının çeşitlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz ve beraberindeki heyet, sÜtaŞ fabrikasını ziyaret etti. asÜ”nün, spor ve sağlık alanında ihtisas üniversitesi olarak seçildiğini anımsatan rektör yardımcısı deligöz, şehirdeki tüm paydaşlarla bu konuyu detaylı şekilde görüştüklerini belirtti. İhtisaslaşmanın, işbirliği temelinde ilerleyebilecek bir süreç olduğuna dikkat çeken prof. deligöz, “spor ve sağlığın kesiştiği noktada ortaya çıkacak projeler, sanayicimizle birlikte üretime dönüşecek. bu üretim, şehrimiz için yeni bir istihdamı da beraberinde getirecek. ayrıca ihtisaslaşma süreci, organizasyonlar anlamında da şehrimize ciddi katkılar sağlayacak. biz de bu konunun detaylarını anlattığımız ziyaretlerimize devam ediyoruz” dedi. prof. engin deligöz, asÜ spor ve sağlık alanında İhtisaslaşma koordinatörlüğü”nün, konuya dair önemli faaliyetler yürüttüğünü de kaydetti. 
 
ziyarette, fabrika müdürü dinçer Özmen ve İnsan kaynakları İç hizmetler müdürü pınar ankaralı, rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, asÜ Öğretim Üyesi prof. dr. hikmet Ün ve spor ve sağlık alanında İhtisaslaşma koordinatörü dr. Öğr. Üyesi lalehan akyüz”e, fabrika çalışmaları hakkında bilgiler verdi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası