banner
Gündem

İki haftayı birden kutladı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, yeşilay haftası ve muhasebeciler haftası kapsamında açıklama yaptı. ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, yeşilay haftası ve muhasebeciler haftası kapsamında açıklama yaptı. altinsoy; ‘gençlerİmİz..

İki haftayı birden kutladı
banner

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, yeşilay haftası ve muhasebeciler haftası kapsamında açıklama yaptı. ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, yeşilay haftası ve muhasebeciler haftası kapsamında açıklama yaptı.
altinsoy; ‘gençlerİmİz ve
toplum bİlİnçlendİrİlmelİ”
ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, yeşilay haftası münasebetiyle basın açıklaması yayınladı, yeşilay haftası ile zararlı alışkanlıklarla mücadelede tüm milletin birleştiğini belirtti. başkan altınsoy açıklamasında, “son dönemlerde gençlerimizin en güncel sorunlarından biri olan madde bağımlılığı toplumumuzda büyük yaralar açan bir vakadır. partimizin sigara, alkol ve uyuşturucu maddeler ile alakalı düzenlemeleri aşikârdır. bizler insan merkezli siyaset yapıyoruz. İnsanın ve dolayısıyla da toplumun mutluluğu sağlıklı bireylerden geçmektedir. gençlerimizin ve toplumumuzun bilinçlendirilmesi, farkındalığın yaratılması adına birçok paneller ve projeler yapıyoruz. yeşilay haftası vesilesi ile zararlı alışkanlıklara karşı tüm toplumumuzu duyarlılığa davet ediyorum.” Şeklinde konuştu.
‘vergİ ve muhasebenİn Ülkenİn
kalkinmasinda Önemlİ bİr unsur”
ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, 1-7 mart muhasebeciler haftası nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.
mesajında düzenli ve sağlıklı bir ekonominin temelini şeffaf kayıt ve belge düzeni oluşturduğundan, vergi ve muhasebenin bir ülkenin kalkınmasında önemli bir rol oynadığına dikkat çeken başkan altınsoy, “düzenli ve adaletli bir vergi sistemi ancak, tüm işlemlerin kayıt altına alınabilmesi ve kayıt dışı ekonominin ortadan kaldırılması ile mümkündür.
bunu gerçekleştirmedeki en önemli güç de mali müşavirler ve muhasebecilerdir. muhasebecilik sektörü, vatandaşlarımızın ve devletimizin ekonomik açıdan müreffeh hale gelmesi için mühim ve etkin bir rol oynamaktadır. vergisini ödeyen vatandaşla, vergiyi toplayan devlet arasında adeta bir köprü vazifesi gören, bu nedenle serbest meslek olmasının yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini de ifa etmekte olan tüm serbest muhasebeci, mali müşavir ve yeminli mali müşavirlerimizin bu anlamlı günlerini kutlar, başarılar dilerim.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası