banner
13

İkinci el otoda yıl sonu hareketliliği

aksaray”da ikinci el araç alım satımında vatandaşların buluşma noktası olan açık oto pazarında yıl sonu hareketliliği yaşanıyor. yeni yıla araçsız girmemek için arayışlara giren vatandaşlar aksaray”da ikinci el araç piyasasının..

İkinci el otoda yıl  sonu hareketliliği
banner

aksaray”da ikinci el araç alım satımında vatandaşların buluşma noktası olan açık oto pazarında yıl sonu hareketliliği yaşanıyor.
yeni yıla araçsız girmemek için arayışlara giren vatandaşlar aksaray”da ikinci el araç piyasasının kalbi olan açık oto pazarına uğrak veriyor. otomobil pazarı, cumartesi gününü de fırsat bilen vatandaşlar tarafından adeta akına uğruyor. yeni yıl öncesi hızlanan ikinci el araç piyasasında uygun fiyatlara araç sahibi olmak isteyen vatandaşların soğuk havaya rağmen ilgisi azalmıyor.
galericiler sitesi esnaflarından İlhan turgut, “2019 yılının son ayında araç fiyatları yüksek olmasına rağmen satışlar oldukça iyi durumda. bu sezon kiralama sektöründeki araçların pazara gelmesi ve sıfır araçların fiyatlarının yüksek olması, ikinci el araç piyasasını ciddi derecede artırdı. geçen yıl sonuna göre işlerimiz daha iyi. İkinci el araç fiyatları ise pazarda 20 bin tl ile 200 bin tl arasında her keseye uygun olarak değişiyor. birde şehrimizde en çok beyaz ve gri renkli araçlar tercih ediliyor ”diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası