banner
Gündem

​İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KILIÇASLAN REKTÖR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

‘daha nitelikli sağlık yatırımları  için el birliği ile çalışıyoruz” ‘daha nitelikli sağlık yatırımları için el birliği ile çalışıyoruz” aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, şehrin daha nitelikli sağlık..

​İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KILIÇASLAN REKTÖR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ
banner

‘daha nitelikli sağlık yatırımları 
için el birliği ile çalışıyoruz”
‘daha nitelikli sağlık yatırımları
için el birliği ile çalışıyoruz”
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, şehrin daha nitelikli sağlık yatırımlarına sahip olması adına gayretli şekilde çalıştıklarını belirtti.
İl sağlık müdürü cengizhan kılıçaslan ve beraberindeki heyet rektör Şahin”i makamında ziyaret etti. Özellikle tıp fakültesi ile alakalı son gelişmelerin ve artan ameliyat çeşitliliğinin şehre kazandırdıklarının değerlendirildiği ziyarette kısa bir açıklama yapan rektör Şahin, hayallerindeki sağlık kampüsüne ulaşmak için çalıştıklarını ve konunun tüm taraflarıyla işbirliği içinde olduklarını söyledi. Şahin, tıp fakültesi”nde eğitim-öğretimin 31 öğrenciyle sürdüğünü, akademik kadronun büyüdüğünü ve şehirde farklı ameliyatların da yapılmaya başlandığını anımsattı. İl sağlık müdürü kılıçaslan da, asÜ ile işbirliği içinde şehir için en iyi hizmeti üretme gayretinde olduklarını vurguladı.
ziyaret, kurumlar arası işbirliği ile yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesi şeklinde sürdü.  (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası