banner
Gündem

İlçelerdeki çalışmalara yerel idareler önemli katkılar sunuyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ilçelerdeki okulların bölgelerin sosyal ve kültürel yaşantısına müspet katkılar sunduğunu söyledi. kısa süre önce ortaköy kaymakamlığına atanan mehmet ali semiz, rektör Şahin”e..

İlçelerdeki çalışmalara yerel idareler önemli katkılar sunuyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ilçelerdeki okulların bölgelerin sosyal ve kültürel yaşantısına müspet katkılar sunduğunu söyledi.
kısa süre önce ortaköy kaymakamlığına atanan mehmet ali semiz, rektör Şahin”e nezaket ziyaretinde bulundu. İlçede bulunan ortaköy meslek yüksekokulu”nun (myo) asÜ”nün en köklü birimlerinden birisi olduğunu ve her geçen yıl daha da geliştiğini ifade eden prof. Şahin, “okulumuzun başarılı gelişiminde hiç kuşkusuz yerel idarelerin katkıları çok önemli. ortak yapılan çalışmalar ve ahenk içerisinde düzenlenen programlar, akademik ve fiziki bakımdan gelişimin ana unsurları. ortaköy İlçemizdeki uyumlu çalışmalara devam etmek arzusundayız. kaymakam semiz”e nazik ziyareti için teşekkür ediyor, yeni vazifesinde başarılar diliyoruz” dedi.  ortaköy kaymakamı mehmet ali semiz de rektör Şahin”e yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi. ziyaret, yapılabilecek çalışmaların istişaresiyle tamamlandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası