banner
Gündem

İletişim Fakültesi öğrencileri AA’nın yılın fotoğrafları oylamasına katıldı

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi öğrencileri anadolu ajansı”nın (aa) düzenlediği "yılın fotoğrafları” oylamasına katıldı. asÜ Öğretim görevlisi oğuzhan demiray, temel fotoğrafçılık dersi kapsamında öğrencilere aa”nın "yılın fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi..

İletişim Fakültesi öğrencileri AA’nın yılın fotoğrafları oylamasına katıldı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi öğrencileri anadolu ajansı”nın (aa) düzenlediği "yılın fotoğrafları” oylamasına katıldı.
asÜ Öğretim görevlisi oğuzhan demiray, temel fotoğrafçılık dersi kapsamında öğrencilere aa”nın "yılın fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi verdi. demiray ile birlikte fotoğrafları inceleyen öğrenciler; çekim teknikleri, kompozisyon ve fotoğrafların duygu dili konularında da bilgiler aldı.
Öğrenciler çoğunlukla haber kategorisinde behçet alkan”ın "mehmetçik çocukların yüzünü güldürdü", yaşam kategorisinde hüseyin yıldız”ın "beyaz yürüyüş", spor kategorisinde ise mustafa yalçın”ın "millilerden asker selamı" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.
halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümü 2″inci sınıf öğrencisi kader Özdemir haber kategorisinde hakan burak altunöz”ün "sarıkamış Şehitler anısına", yaşam kategorisinde ozan efeoğlu”nun "kirpi yavrusu", spor kategorisinde ise abdullah coşkun”un "motokros heyecanı" başlıklı fotoğraflarını oyladı.
İletişim fakültesi öğrencileri olarak anadolu ajansı”nı sürekli takip ettiklerini anlatan Özdemir, "tüm çalışanların emeğine sağlık. çok güzel fotoğraflar. hepsini çok beğendik. Özellikle çok beğendiğimiz fotoğraflar oldu, oylarımızı onlara kullandık" diye konuştu.
gazetecilik bölümü 2″inci sınıf öğrencisi sümeyye çalışkan da haber kategorisinde bülent ersöz”ün "yavuz”un akdeniz”e yolculuğu", yaşam kategorisinde Şebnem coşkun”un "yüzen bebekler", spor kategorisinde ise erhan elaldı”nın "beytullah”ın azmi" fotoğrafı için oy kullandı.
Öğrencilerden Şükrü keleş yaptığı açıklamada, seçkide her yıl olduğu gibi 2019 yılında da çok güçlü fotoğrafların olduğunu söyledi. fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu belirten keleş, dünyanın dört bir yanından güzel fotoğraf kareleri için anadolu ajansı”na teşekkür etti. foto-haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası