banner
Spor

İLİMİZDE İLK DEFA BİR GECE MAÇI OYNANDI

aksaray 1.amatör kümede ilk defa bir gece maçı oynandı. aksaray 1.amatör kümede ilk defa bir gece maçı oynandı. hafta sonu sarıyahşi İlçe sahasında ağaçören belediyespor ile saat 17: 30″da oynanan..

İLİMİZDE İLK DEFA BİR GECE MAÇI OYNANDI
banner

aksaray 1.amatör kümede ilk defa bir gece maçı oynandı.
aksaray 1.amatör kümede ilk defa bir gece maçı oynandı. hafta sonu sarıyahşi İlçe sahasında ağaçören belediyespor ile saat 17: 30″da oynanan maçta tarihte bir ilk yaşandı ve gece maçı oynandı. sarıyahşi belediyesinin imkanlarıyla ışıklandırma yapılan sahada oynanan maç sarıyahşi beleiyespor”un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. maçı izlemeye giden askf başkanı cavit kılıç ve aksaray futbol İl temsilcisi celal İmik,aksaray”da ilk defa bir gece maçı izleme şansı bulduk ve çok mutlu olduk. aksaray ilinde şu ana kadar hiç gece maçı izlememiştik fakat bir ilçede bunu izleme şansı bulduk. gönül isterdi ki bu gece maçları aksaray ilimiz dede oynana bilsin. ama şu anda buna imkan yok çünkü bununla iliği bir çalışma yok. sarıyahşi sahası bundan sonra örnek olur diyoruz dediler.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası