banner
Gündem

İlk ihracat Romanya’ya

‘aksaray”in andezİt taŞini dÜnyaya tanitacaĞiz” aksaray organize sanayi bölgesinde bulunan aktürk doğal taş, aksaray”da armutlu köyü ve demirci beldesindeki andezit taş ocağından elde ettiği taşları, fabrika da sanata dönüştürerek dünyaya..

İlk ihracat  Romanya’ya
banner

‘aksaray”in andezİt taŞini dÜnyaya tanitacaĞiz”
aksaray organize sanayi bölgesinde bulunan aktürk doğal taş, aksaray”da armutlu köyü ve demirci beldesindeki andezit taş ocağından elde ettiği taşları, fabrika da sanata dönüştürerek dünyaya tanıtmaya ve andezit taşından ürettiği sanatsal eserleri de ihracat etmeye başladı. aktürk doğaltaş ilk ihracatını da romanya”ya yaptı.
aktürk doğaltaş yetkilisi maden mühendisi vedat altınsoy, aksaray”ın andezit taşını dünyaya tanıtacağız” dedi.
altınsoy, “aksaray”ın doğal taşı ihracat olarak yurt dışına gönderiyoruz. aksaray”ımıza bağlı armutlu köyü ve demirci beldesinden ürettiğimiz andezit bloklarını fabrikamızda plaka haline getirip, inşaat sektöründe kullanmaya hazır hale getiriyoruz. doğal taş olarak romanya”dan bir şirketle anlaşma yaptık. yurt dışı bağlantılarımızı yavaş yavaş arttırmaya başladık. aksaray”da üretilen andezit taşlarını sanata dönüştürdükten sonra dünyaya pazarlama çalışmalarımız da devam ediyor. bugün romanya”ya bir tır andezit taşını gönderiyoruz.
doğal taşta her türlü oyma ve sanatsal eserler yaptıklarını da söyleyen firma yetkilisi altınsoy, “barbeküdür, çeşmelerdir, mezar taşlarıdır, duvar süslemeleridir. bunların hepsini sanat eseri haline getiriyoruz. taşlardan farklı ürünler elde ediyoruz.  bunların pazarını dünyaya da açacağız. aksaray”da üretilen andezit taşlarını dünyaya tanıtım, ihracatını yapacağız” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası